Colecţia de abţibilduri „Animale fantastice şi unde le poţi găsi”

include tot ce este mai bun din Harry Potter

ÎNCEPE O NOUĂ ERĂ A MAGIEI! Compania Panini are plăcerea de a vă anunţa lansarea unei noi colecţii magice de abţibilduri. Noul film de succes „Animale fantastice şi unde le poţi găsi” PLUS
tot ce este mai bun din toate filmele „Harry Potter”, într-o unică uluitoare colecţie de abţibilduri!

Cele şapte cărţi best-seller cu Harry Potter şi cele opt filme blockbuster de la Warner Bros. Pictures bazate pe aceste cărţi au adus milioane de oameni de pe întregul glob în Lumea Vrăjitorească a lui J.K. Rowling.
În noiembrie 2016, filmul „Animale fantastice şi unde le poţi găsi”, care marchează debutul ca scenaristă al lui J.K. Rowling, ne conduce într-o nouă eră din Lumea Vrăjitorească, prin intermediul unei poveşti care se petrece în New York, în anul 1926, cu peste 70 de ani înainte de prima noastră întâlnire cu Harry Potter.

Prima secţiune a albumului este dedicată filmului „Animale fantastice şi unde le poţi găsi”. Tipărit cu o cerneală aurie elegantă, albumul de abţibilduri ne oferă o călătorie în interiorul momentelor celor mai uimitoare ale filmului, cu noi personaje incredibile şi creaturi magice. A doua parte a albumului este dedicată filmelor cu Harry Potter şi include imagini emblematice, precum şi momente şi personaje-cheie.

Abţibildurile speciale includ abţibilduri din folie, transparente, cu pulbere aurie strălucitoare şi abţibilduri care devin vizibile când sunt expuse la căldură! Încălzeşte-le cu degetele pentru a vedea cum apare o creatură magică!

© 2016 Warner Bros. Entertainment Inc.

003183B_IT
Animale fantastice şi unde le poţi găsi

Abţibilduri/carduri separate pentru a-ţi completa colecţia