L.O.L. Surprise! Colecția de carduri

Bine ai venit în lumea L.O.L. Surprise! NOUA Colecție de carduri de schimb oficială de la Panini îmbină elementele de bază ale acestei mărci, SURPRIZELE și COLECȚIILE. Sunt 180 de carduri de colecționat, fiecare cu o păpușă cu o ținută ieșită din comun și cu propria personalitate. Deschiderea fiecărui pliculeț cu carduri va fi la fel de palpitantă ca și deschiderea unei jucării L.O.L. – oare pe CINE vei găsi?
 
Cele 180 de carduri includ carduri super lucioase și strălucitoare și carduri-curcubeu, carduri cu imagini pe care le poți colora chiar tu și carduri cu spatele identic, ca să te poți juca „jocul perechilor” cu imaginile păpușilor tale preferate!

Atât de multă distracție cu L.O.L. Fanii Surprise! într-o colecție de carduri de schimb fabuloasă!

Începe să colectezi de astăzi, cu un pachet inițial fantastic, care conține albumul colecționarului, 3 pachete cu carduri și 2 carduri în ediție limitată!*

*Cardurile în ediție limitată sunt o colecție de carduri ieșite din comun și nu fac parte din colecție. Cardurile în ediție limitată pot fi găsite doar în pachetele inițiale. Acest pachet inițial conține doar o selecție amestecată aleatoriu a celor 8 carduri în ediție limitată disponibile în țara ta.

TM & © MGA ENT., INC. U.S. & other countries.
Used under license by Panini Group

003678B_IT
Lol Surprise! Official Trading Cards

Abţibilduri/carduri separate pentru a-ţi completa colecţia