L.O.L. Surprise! Colecție de abțibilduri

Bine ai venit în lumea L.O.L. Surprise! NOUA colecție oficială de la Panini îmbină elementele de bază ale acestei mărci, SURPRIZELE și COLECȚIILE. Există 200 de abțibilduri cu păpuși, inclusiv Tots, Lil Sisters și Pets - fiecare cu hainele și personalitatea ei uluitoare. Deschiderea fiecărui pliculeț cu abțibilduri va fi la fel de palpitantă ca și deschiderea unei jucării L.O.L. – oare pe CINE vei găsi?
 
Întregește Seriile 1, 2 și 3, completând toate Cluburile, de la Glitterati și Opposites până la Glam și Hip Hop. Există câte un Club potrivit pentru fiecare păpușă și pentru fiecare fan. Acest Album oficial de abțibilduri include, de asemenea, un poster „Născută pentru a străluci”, cu toate cele 12 păpuși Glitter din colecție, plus o tablă de joc detașabilă, iar fanii își pot descoperi propriile lor surprize.
 
Cele 200 de abțibilduri includ o selecție strălucitoare de abțibilduri sclipicioase, inclusiv abțibilduri cu surpriză care devin vizibile când sunt expuse la căldură. Nu rata surprizele suplimentare de pe spatele abțibildurilor: colectează cele 8 litere ascunse care formează cuvântul secret din albumul tău și distrează-te colorându-le pe celelalte!

TM & © MGA ENT., INC. U.S. & other countries. Used under license by Panini Group.

003668B_IT
L.O.L. SURPRISE!

Abţibilduri/carduri separate pentru a-ţi completa colecţia