Business to Business

Ce putem face împreună

Panini S.p.A. este cea mai mare companie producătoare de abţibilduri de colecţie şi carduri de schimb din lume şi doreşte să realizeze produse de calitate ridicată, bazate pe o gamă largă de licenţe în domeniul divertismentului şi al sportului. 

Promovarea 

Una dintre cheile succesului mărcii Panini a fost introducerea abţibildurilor ca instrument eficient de promovare, graţie capacităţii companiei Panini de a-şi adapta produsele la exigenţele partenerilor care activează în sectoarele cele mai diferite: industria jucăriilor, alimentară, a băuturilor, dulciurilor, industria textilă, industria carburanţilor, restaurante şi comunicaţii. 

Produsele Panini oferă diferite opţiuni: in-pack, on-pack, cadouri publicitare dinamice, programe de fidelitate, puncte, cupoane, premii cu câştiguri imediate şi multe altele. toy, apparel, food, beverage, confectionery, petroleum, large retailers,  restaurant and communications

 

Produse personalizate:

º Logoul mărcii pe albume şi pachete 

º Subseturi de abţibilduri şi carduri proiectate în exclusivitate 

º Elemente proiectate special pentru parteneri (afişe, pliante etc.) 

Partenerul poate alege cum să folosească produsul, având la dispoziţie următoarele opţiuni: 

º Un premiu garantat la fiecare cumpărare  

º Premii-surpriză, disponibile în mod aleator

º Ofertele cu auto-lichidare

Elemente disponibile: produse ştanţate, fosforescente, materiale în relief, pop-up, detaşabile, gravate, holograme.

Imprimate pe: hârtie, folie, glitter, pvc, materiale texturat 

Publicitate 

Politica de extindere a companiei Panini a dus la o distribuire tot mai amplă, care a devenit cea mai mare din acest sector, ajungându-se la peste 3 milioane de puncte de vânzare la nivel mondial. Pliculeţele cu abţibilduri/carduri şi albumele Panini s-au dovedit a fi un mijloc ideal de publicitate şi un vehicul de comunicare pentru partenerii care doresc să ajungă la o bază largă de consumatori. 

Fiecare album este utilizat timp de aproximativ 10 săptămâni, apoi este păstrat pentru o perioadă lungă de timp. Albumele noastre sunt imprimate şi vândute în mii de exemplare (de la 200.000 până la 1.200.000 de exemplare sau chiar mai multe). Oferim spaţiu publicitar pe copertele interioară şi exterioară ale albumelor.

Pe aceste coperte se află singurele reclame din album. 

Spaţii publicitare pe produsele standard:
Spaţii publicitare pe produsele personalizate:

Ce poate face Panini pentru dv.

º Putem crea un proiect promoţional original şi exclusiv. Putem folosi subiecte din vasta noastră arhivă şi, prin utilizarea de abţibilduri, carduri şi jocuri, putem reedita o colecţie (chiar şi în formă redusă), în scop exclusiv de promovare.

º Putem planifica o iniţiativă comună, îmbinând una dintre colecţiile noastre disponibile în mod curent la desfacere cu gadgeturi speciale, personalizate, disponibile numai împreună cu produsele dv.

º De asemenea, putem maximiza utilizarea propriilor dv. produse de activitate promoţională.

Dacă sunteţi interesaţi în orice tip de parteneriat comercial cu Panini, nu ezitaţi să ne contactaţi pentru a discuta detaliile ulterioare ale unui eventual parteneriat: 

º Trimiteţi-ne un e-mail la: promotion@paninigroup.com 

º Trimiteţi un fax la +39-59-827431 

My Panini™ B2B 

My Panini™ B2B oferă posibilitatea de a crea produse personalizate şi de a realiza proiecte promoţionale exclusive. Acest tip de servicii se adresează în special companiilor care doresc să folosească abțibilduri - cu sau fără albume - ca instrumente de marketing la conferinţe, evenimente şi întâlniri. 

Pentru mai multe informaţii, faceţi click aici