Colecția oficială de abțibilduri UEFA EURO 2020™ Tournament Edition

În sfârșit! E timpul să colecționezi!   Turneul din acest an este găzduit în 12 țări ca eveniment unic, pentru a sărbători cea de-a 60-a aniversare a Campionatului European de Fotbal.

Așteptarea s-a sfârșit, iar fanii fotbalului și colecționarii de pretutindeni sunt gata să se lase absorbiți de albumele lor, care conțin tot ce trebuie să știe despre acest turneu așteptat cu sufletul la gură.

Panini îți aduce în palme cele mai bune echipe naționale ale fotbalului european, cu un album incredibil de 96 de pagini, ca să poți colecționa abțibilduri de la toate cele 24 de națiuni participante.
 
Echipele sunt împărțite pe grupe ale turneului oficial, cu statistici și analize complete: o modalitate perfectă pentru ca toți fanii să se pregătească pentru această competiție palpitantă. În plus, vezi și noile pagini cu „acțiuni”, doldora de abțibilduri cu jucători „în acțiune”!

La ce te poți aștepta de la această colecție?

 * Toate cele 24 de echipe naționale care s-au calificat în turneul final care va avea loc în această vară.

 * Echipe împărțite pe grupe ale turneului final, cu statistici și analize complete: o modalitate perfectă de a te pregăti pentru această competiție palpitantă.

 * Echipe și dungi actualizate.

 * Cele mai bune echipe naționale ale fotbalului european, în stilul clasic Panini. Al 11-lea capitol al unei relații pe termen lung între Panini și Campionatul European de Fotbal, datând din anul 1980. Este o tradiție pe care o apreciază chiar și cei mai pretențioși colecționari și microbiști.

* Fiecare echipă națională este reprezentată de un abțibild cu logoul echipei (imprimat pe materialul holografic original Panini), o fotografie de grup, 20 de abțibilduri clasice cu jucători, într-un nou format orizontal, și 12 jucători „în acțiune” (inclusiv șase abțibilduri ștanțate)

Numere:
Număr de abțibilduri „International”: 654
Dimensiunea abțibildului: 54 x 65 mm (mai mari față de ediția „Pre-colecției”)
Dimensiunea albumului: 232 x 270 mm - 96 de pagini plus coperta
Conținutul pachetului: 5 abțibilduri
Album special al colecționarului, în ediție copertată, și cutii cu capac
Kit de actualizare a turneului: 100-120 de abțibilduri cu cap și umeri în format orizontal, bazate pe componența finală a echipelor, publicate și distribuită la o dată ulterioară.