LIGA I 2016-2017

În sfârşit! A apărut noul album LIGA I 2016-2017!
 
Panini trezeşte entuziasmul tuturor colecţionarilor cu o colecţie ce reprezintă o întâlnire pe care nu o poţi rata, pentru toţi iubitorii fotbalului, şi o ocazie de a fi la curent întotdeauna cu echipele şi protagoniştii din Liga 1 Orange.
 
Colecţia este extrem de bogată: 354 abţibilduri, dintre care 18 cu materiale sau tratamente speciale, care pot fi colecţionate într-un splendid album de 40 de pagini.
 
Coperta este fundamentală şi scoate în evidenţă mai ales 3 elemente: brandul LIGA I, faimoasa „foarfecă” a lui Parola - emblema companiei Panini - şi stadionul de fotbal, acest sport magnific sport care uneşte compania Panini, LPF şi pe toţi microbiştii români.
 
Şi această colecţie, pe lângă faptul că găzduieşte toate cele 16 echipe din LIGA 1, reprezintă o adevărată enciclopedie a fotbalului:
fiecare card indică, pe lângă numele, greutatea, înălţimea, data de naştere a jucătorului, şi numărul său de pe tricou, plus palmaresul acestuia: am putea s-o definim ca o adevărată carte de identitate sportivă a fiecărui jucător.

Noutatea din acest an este, fără îndoială, setul de actualizări care conţine 32 abţibilduri de jucători care s-au mutat la altă echipă în timpul transferurilor din iarnă. Va fi în vânzare începând cu data de 27 martie, la toate chioşcurile de ziare.

Şi, în cele din urmă, această colecţie îţi dă posibilitatea de câştiga premii fantastice, într-un mod foarte simplu! Citeşte instrucţiunile din album, participă la concurs şi... câştigă!

Promoţie specială

Regulamentul de participare

Castigatori 29.3.

Castigatori 28.4

Castigatori 31.5.

LIGA 1 2016-17: ce mai aştepţi? Du-te imediat la chioşcul de ziare, începe-ţi colecţia şi participă la concurs pentru a câştiga minunatele premii puse în joc!

003208RCVAROAGG_IT
Liga I 2016/17 România / Romania

Set complet: include un album şi abţibilduri separate

003208B_IT
Liga I 2016/17

Abţibilduri/carduri separate pentru a-ţi completa colecţia

003208BAGG_IT
UPDATE SET LIGA I 2016/17

Abţibilduri suplimentare cu fotbaliştii transferaţi sau înlocuiţi